2010. október 29., péntek

Angyal-haladás és tűpárnák/Angel-progress and pincushions

Jövő héten biztos, hogy nem lesz időm jelentkezni, úgyhogy most írok egy gyorsat és rövidet... Először is arról, hogy már régóta terveim között szerepel tűpárnák készítése. Még csak kóstolgatom a dolgot, de egy-két darab már elkészült. Nóri és Misi óvodájában karácsonykor vásár van, oda készítettem ezeket a darabokat:

I'm sure I won't have time to create a new entry next week, so I quickly write something short. First of all I want to tell that I've been thinking about preparing pincushions for a long time. Now I had the time and the energy. I'm tasting it now but some of them have already been finished. In our kids' kindergarten there is a Christmas-market every year. I've prepared these pieces for this occasion:








Persze szeretnék néhány olyat is, amit díszít valamennyi hímzés is, dehát el sem tudom képzelni, hogy ilyenre mikor lesz időm...

I would like some that are decorated with stitching as well but I cannot imagine I'll ever have time for such things.

És íme néhány kép arról, hogy miként haladok az Angyali csók című képpel:

And some photos of the progress in Angel's Kisses:



2 megjegyzés:

  1. Jók ezek a tököcskék, ha elfogadsz egy tanácsot: brutál módon kell megtömni, és akkor nem ráncolódik ennyire :) Én úgy szoktam, hogy amikor már azt hiszem, hogy nem fér bele több tömőanyag, egy fakanál nyelével beletömörítem és lám, még egyszer annyi belemegy. Ez a titka :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a tanácsot, Nina! :)

    VálaszTörlés