2010. szeptember 21., kedd

Ajándék/Present



Van egy blogbarátosném, aki már nagyon sokat segített nekem a különböző keresztszemezéssel kapcsolatos csodák beszerzésében. Hozatott már nekem baba-takarókat, kisebb-nagyobb keresztszemes készleteket, ollókat és még sorolhatnám. Egy kereskedős oldalon találkoztunk, de azóta megoldjuk privát a kis ügyleteinket. Úgy gondoltam hát, hogy Jucus megérdemel egy kis ajándékot, úgyhogy készítettem Neki egy kis őszi hangulatú, télbe hajló tűpárnát és egy hozzá illő kis ollóőrt. És hogy mi a legjobb az egészben? Úgy megleptem Jucust, hogy azóta is csak somolygok! :)

Márti, köszönöm a mintát!

I have a blogger-friend who helps me a lot with finding and getting different cross-stitch beauties. She has already bought two baby quilts, several cross-stitch kits, scissors for me and I could continue this list with many other things. We met on a buying-selling page but for several months we have been dealing in private. I thought that Jucus deserves a small present from me for so much help! So I prepared a small pin-cushion and a scissor-fob with a Little House Needleworks motif with the colours of autumn and the atmosphere of winter. Jucus was VERY happy and pleased and I have been smiling since she received my package. :)

Márti, thank you for the design!






2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm az ajándékokat - itt is:-) Valóban hatalmas meglepetés volt! És a kedvenc őszi színeimmel hímeztél:-)))
    Hamarosan közzé teszem én is, milyen társat talált a kis ollóőr és tűpárna barátja:-)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok,nagyon szép lett!Te meg Judd,nagyon jó lehettél;-)

    VálaszTörlés