2010. szeptember 12., vasárnap

Otthon édes otthon/Home sweet home

Tettem egy kis kitérőt... Olyan szép fonalakat sikerült szereznem, olyan csodálatos mintákat találtam, hogy muszáj volt ezt elkészítenem.

Köszönet Ninának a csodálatos fonalakért! Két fonalát használtam a mintához, az "Amber" és a "Red Grape" fantázianévre keresztelt csodákat. Mivel színátmenetes fonalak, nem akartam sok színt beletenni a mintába. Mivel maga a minta egyszerű, ezek a színek épp elégnek bizonyultak számomra.

I've made a small curve... I managed to get some beautiful threads and there are so many beautiful designs on the internet that I HAD TO stitch this piece.

Thank you, Nina for the marvellous threads! I used two colours, the one called "Amber" and the other named "Red Grape". Since these are hand dyed threads with changing colours I didn't want to use more than two colours. As the motif is quite simple these colours seemed to be enough.

A minta Barbitól van, köszönet érte itt is! Nagyon szép mintát tervezett! Nagy öröm volt kivarrni, pláne, hogy igen hamar elkészültem vele! Biztos, hogy még lesz egy-két minta, amit használni fogok azok közül, amiket ő tervezett, és amelyeket a blogján közkinccsé tett. Vétek nem használni őket!

A fotó "háttereként" használt kis tükör és parfüm-dobozka családi örökség: a nagymamámé volt. Eredeti dobozkában, a dobozon ici-pici matricával: made in Western Germany... :) Az még hagyján, hogy "Western Germany", de NEM made in China. :) Ha másból nem is, ebből az apróka információból látszik, hogy nem mai darabokról van szó...

The motif is from Barbi, thank you for it! She created a real beauty. It was a pleasure to stitch it not to mention the fact that I prepared it quickly. There are some other patterns designed by Barbi and posted on her blog that must be stitched! It would be a shame not to use them!

The small mirror and perfume-box used as a background for the photo is a heritage from my grandmother. They are in their original box with a small piece of paper on it: made in Western Germany... :) And NOT made in China... :)
1 megjegyzés:

  1. Milyen gyönyörűségeket hímzel!!!Csak legeltetem a szemem!:)

    VálaszTörlés