2010. július 5., hétfő

Romance


Sziasztok!
Ez az a keresztszemes kép, amiről korábban beszéltem. A címe 'Romance', és ahogy látjátok a Lanarte egyik kollekciójának egy darabja.
Igazából nem tudom pontosan hova tettem az eszem meg a szemem, amikor ezt a kézimunkát vásároltam (kb. 5-6 évvel ezelőtt). Az anyaga nagyon apró lyukú vászon, és eszméletlen nehéz vele dolgozni. Valószínű, hogy ezért raktam parkolópályára ilyen hosszú időre... :)
De most megpróbálom minél előbb befejezni. Már csak néhány öltés van hátra és egy arany szállal hímezendő keret.
Mindenesetre szép lesz, ha egyszer kész lesz... :)

Hihetetlen, hogy milyen egyszínűnek tűnik a kép, és mégis 24(!) különböző színnel kellett dolgoznom a mintaív szerint + az arany szál, ami a kerethez szükséges...

Here you can see the cross-stitch kit I mentioned earlier. Its title is 'Romance' and as you can see it is a piece from a Lanarte collection. To tell the truth I don't really know where my eyes and brain were when I chose to buy this kit (about 5-6 years ago). Its fabric is linen with small holes and a such it's quite difficult to work with it. Most probably this is why I put it aside for such a long time. :) But now I try to finish it as soon as possible. There are only few stitches to sew and a frame with gold thread.
I do hope it is worth finishing it... and I do hope it will be fine!

It is unbelievable how monochrome and pale this picture seems to be and yet I had to work with 24(!) different colours + the golden yarn to the frame.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése