2011. február 4., péntek

Újra itt / Here again

Nagyon hosszú idő óta nem írtam, de most bepótolom! Az utóbbi időben igazából új hobbimnak a horgolásnak áldoztam többet a szabadidőmből. Ennek eredménye ez a kis táska, aminek még a vállpántját nem rögzítettem, de a nagy része készen van. Ki is béleltem, hogy még jobb tartása legyen. Egyszerű krémszínű fonalat használtam. Szerintem klassz lett!

It's been long since I last wrote but now I try to catch up. In the last few weeks I devoted some time for my new hobby, namely crocheting. The result of this is this bag that I prepared for mysely. How mean I am! :) I haven't fastened the handle of it but I've finished the most important parts of it. I used a simple, sand-colour yarn. I think it's great!


A második igen fontos dolog, hogy megkaptam a nyereményemet Évától. Hát nem gyönyörűséges ez a kendő? Annyira megtetszett a minta, hogy jómagam is közelebbi ismeretséget igyekszem kötni (horgolni?) vele. Éva, köszönöm szépen!

The second important thing is that I have received my giveaway-present from Eva. Isn't this shawl simply beautiful? I got to like the design so much that I intend to try my hands at it. Eva, thank you for this masterpiece!


És persze azért a varrótűmet sem szándékozom teljesen félretenni! Csokis-bonbonos "egyedi" dobozt szeretnék magamnak. Ehhez készítem ezt a mintát, amihez egyébként egy SAL is tartozik, amit Jucus hirdetett meg. Érdemes csatlakozni. Nagy előnye, hogy bármennyi finomság is van rajta, nem hízlal! Jelenleg én itt tartok ezzel a mintával.

And certainly I don't want to put aside my sewing needle either. I would like a unique choclote bowl for myself and I'm sewing this design for it. There is a SAL in relation to this design started by Jucus. It's worth joining this SAL. The greatest advantage of it is that even if you get in contact with many sweeties, you won't be fat! :)


1 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz lett a táskád!!! Én sajnos nem tudok horgolni (még). Szuper a kendő is, amit kaptál! A bonbonkák pedig szépen alakulnak:)

    VálaszTörlés